AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPers

SUBCO’S WORDT WAKKER

Mijn naam is Celil Oren.

Met het gehele bestuur van Subcopartners en al onze vrijwilligers organiseren wij aanstaande zondag 6 april de 1e en allerbelangrijkste algemene ledenvergadering.

Wij verwachten van al onze leden dat zij allemaal komen opdagen!

Want alleen lid zijn is NIET genoeg. We moeten met z’n allen laten zien dat we met z’n allen opkomen voor onze rechten als ondernemer! En samen beslissen hoe onze toekomst eruit ziet, NIET afwachtend, NIET als lijdend voorwerp.

Het is de enige dag dat je wat voor jezelf, je bedrijf EN je collega’s wat kan betekenen. Want zonder jullie kunnen we niets voor jullie betekenen.

Jullie zijn de vereniging! Niet ik!

Dit is de enige dag dat we zonder een staking kunnen laten zien dat er iets moet veranderen. Om de enige opdrachtgever die wij allen hebben, duidelijk te maken dat ze ons als ondernemers zien en moeten behandelen. Ze moeten ophouden om alles voor ons te beslissen en controleren, alle voordelen voor hun, alle nadelen voor ons.

Wij houden meer van ons werk, onze pakjes en onze klanten dan het bestuur. Dan moeten wij ook de gelegenheid en voldoende middelen krijgen ons werk op onze manier uit te voeren.

Met een paar collega’s zijn we de afgelopen maanden dag en nacht bezig geweest met de oprichting en het stabiliseren van ONZE vereniging. We vragen niet je tijd, wij weten dat je dank zij dit werk bijna geen prive meer hebt. Maar EEN KEER, deze keer, deze zondag, hebben we je nodig, voor jouzelf, niet voor ons. Jullie kunnen het maken of kraken.

Velen van jullie kennen jullie rechten en plichten niet als ondernemers en laten zich misbruiken. Het is aan ons als vereniging om jullie kenbaar te maken wat zijn jullie wettelijke rechten en plichten zijn. Of jullie daadwerkelijk ondernemer zijn voor de belastingdienst OF dat jullie straks het risico lopen om tienduizenden Euro’s terug te moeten betalen met alle gevolgen van dien.

Wordt wakker Subco’s en gedraag je als ondernemers en laat niet alles over aan je opdrachtgever. Jullie opdrachtgever is meer afhankelijk van jullie, dan andersom.

Zondag 6 april gebeurt het.

WORDT WAKKER SUBCO’S & LAAT JE ZIEN, DE ANGST IS VOORBIJ !

Meld je aan op de website, www.subcopartners.nl dan ga je samen met je collega’s gratis eten en drinken deze zondag, het wordt een gezellige dag.

Adres:

Heining 31

1047 AZ

Amsterdam

Genoeg gratis parkeergelegenheid voor iedereen.

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button