AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenUncategorized

Antwoord Directie op jullie eis – Opmeer

Beste Maurice,

Dank voor het signaal dat er onduidelijkheid ontstaan is bij een aantal subcontractors in Opmeer.

Lokale managers gaan met de subcontractors in overleg die de ingroeiregeling aangeboden hebben gekregen. In de bevestiging van de ingroeiregeling stond dat dit een aanvullende vergoeding is voor de duur van maximaal een jaar of tot het moment dat de subcontractor een route aangeboden heeft gekregen die dichter bij zijn vestigingsplaats is. Dit laatste is door het geringe verloop in Depot Halfweg en DcP Jarmuiden niet goed gelukt. Daartoe hebben we besloten de ingroeiregeling te verlengen. Dat gaan de lokale managers bespreken met de betrokken subcontractors.

Met betrekking tot punt 2 uit jouw mail; er zijn ons geen subcontractors bekend die naast de subcontractors, die de ingroeiregeling wel ontvangen, hier recht op hebben. De ingroeiregeling is alleen bedoeld voor subcontractors die niet op het dichtstbijzijnde depot zijn geplaatst én nog geen aanbod gekregen hebben om op dat dichtstbijzijnde depot te gaan rijden. De regeling is er dus niet voor subcontractors die na de sluiting van hun DcP verder naar het depot moeten rijden dan vroeger naar het DcP. Mochten er toch subcontractors zijn die menen dat ze nu niet op het voor hen dichtstbijzijnde depot werken, laat hen dat dan aangeven aan Adrie Mooij. Het geldt uiteraard niet als een subcontractor na de opening van het depot zelf verhuisd is.

Met betrekking tot punt 3 uit jouw mail; over afromen heb je een reactie gestuurd die gaat gelden voor het hele land. We laten zsm weten wanneer dit geïmplementeerd kan gaan worden. De overige lokale punten zou ik graag zien dat die door de subcontractor die de vraag heeft besproken wordt met het depotmanagement en de HS-adviseur. Mochten er landelijke punten zijn, dan stel ik voor dat we die in het volgende overleg bespreken dat wij met SubcoPartners hebben.

Ik vertrouw erop dat de lokale punten hiermee prima door de individuele subcontractors besproken kunnen worden.

Met vriendelijke groet,

Directeur Operations Pakketten

Siriusdreef 42-60  2132 WT Hoofddorp
Postbus 3090  2130 KB Hoofddorp
Nederland
www.postnlpakketten.nl

Van: Subco Partners.nl [mailto:subcontractor@live.nl] 
Verzonden: maandag 18 mei 2015 10:06
Aan: PostNL Directie

CC: Mark de Gelder; Ruud Wassenaar
Onderwerp: Vergadering Directie Depot Opmeer 26 mei om 16.00u

Geachte Directie PostNL,

Ik ben door een groot aantal Subcontractors gevraagd een meeting te organiseren met de Directie van PostNL op dinsdag 26 mei om 16.00u. De Subcontractors willen een gesprek aangaan met de Directie.

Volgende onderwerpen:

  1. Ik krijg WEL reiskosten vergoeding i.v.m. verhuizing naar Opmeer en ik wil protest aanteken dat PostNL hiermee wil stoppen en dat PostNL in verzuim is, want de verbeteraanpak is nog steeds niet uitgerold: “PostNL moet van reiskosten vergoeding afblijven totdat de ‘verbeteraanpak’ is uitgerold!”
  2. Ik krijg GEEN reiskosten vergoeding i.v.m. verhuizing naar Opmeer en ik wil me beroepen op gelijke monniken – gelijke kappen: “PostNL moet met terugwerkende kracht deze vergoeding ook aan mij betalen”.
  3. Andere zaken, zoals bijvoorbeeld de verliesgevende Afroom Locaties, meten met 2 maten qua NLI bussen.

Graag een bevestiging van deze afspraak en wie er namens de directie van PostNL aanwezig zal zijn.

MVG SubcoPartners

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button