Eisenpakket leden

allenvoor1Geachte Subcontractor,

Hierbij volgt de inleiding voor het EISENPAKKET aan jullie opdrachtgever.

SubcoPartners vind het zogenaamde stakingsakkoord van juni 2013 ZWAK, dit akkoord is bereikt met 3 subcontractors, die 3 nachten niet geslapen hadden, die bovendien niet bevoegd waren om namens jullie te onderhandelen.

Er was toen nog géén SubcoPartners. Wij zijn opgericht na het akkoord, namelijk in augustus van 2013. Wij zijn nu ruim 7 maanden namens jullie (onze leden) in gesprek met jullie opdrachtgever.

Ja, we zijn blij dat we diverse Subcontractors die we tot nu toe hebben kunnen helpen met;

  • Tariefsverhogingen
  • Contractopzeggingen tegenhouden
  • Verbeteringen m.b.t. de sfeer op de depots

Ook gaan we jullie proberen te helpen de bedrijfskosten te verlagen, d.m.v. collectieve contracten zoals verzekeringen en brandstof. Dit kan bij velen veel scherper ingekocht worden. Jullie opdrachtgever houdt bij jullie beloning voor jullie harde werk, rekening met een kostenplaatje dat ruim 25% lager ligt dan in de praktijk gehaald wordt.

Maar we horen nog van velen van jullie nu nog bezig met het aanvullen van de achterstand (o.a. BTW) die jullie de afgelopen jaren hebben ‘opgebouwd’.

Er zijn ruim 1500 subcontractors. Om een-ieder individueel te gaan helpen; dit kan niet, dit willen we ook niet. We willen het voor iedereen regelen. Individuele gesprekken waar wij jullie proberen te helpen worden afgedaan als ‘incidenten’. Daarom moeten wij het voor eens en voor altijd voor jullie allen zien te regelen, COLLECTIEF.

In samenwerking met onze advocaat en een aantal leden hebben wij een Eisenpakket samengesteld, speciaal vóór onze leden. Ben je nog geen lid of je collega is nog geen lid, regel dit dan snel op https://subcopartners.nl/lid-worden/

Klik op deze link; pdf Eisen aan PostNL , print het document uit, onderteken het en stuur het naar ons op. Email aan info@subcopartners.nl of per post aan:

SubcoPartners

Gebouw Atrium

Sloterweg 303

1171 VC Badhoevedorp

 

Back to top button