AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPersUncategorized

Er verdwijnen stops in de scanner

Regelmatig krijgen we opmerkingen over het verdwijnen van stops in de scanner. Maak een foto aan het begin v/d dag van je scanner geplande stops/stuks & aan het einde v/d dag een foto van je print; datum stops/stuks. Wij gaan dit voor jullie uitzoeken.

Dit zou te maken moeten hebben met de verandering van 2e bestellingen naar PK. Dus een pakje PK wordt 1 stop. Heb je er meer die dag valt dit onder deze stop, dus alleen nog 16 cent.

___________________________________________________________________________________________

Update: Dit zou ook te maken kunnen hebben met het foutief boeken in het DIS systeem, aan de hand waarvan de betaling plaatsvind.

___________________________________________________________________________________________

goede avond, we krijgen vandaag uitleg over ons activiteiten rapport maar wat ik nog steeds niet kan snappen is dat ik met meer stops in mijn scanner vertrek dan dat er op mijn activiteiten rapport staat als ik terugkom op het depot. ik heb het vermoeden dat als je een postagentschap hebt met alleen pakjes gemak dat deze dan komt te vervallen. ik kan het helaas niet helemaal hard maken omdat ik daar vaak geen tijd voor heb of er niemand op het depot mij duidelijk kan vertellen hoe het zit of mij echt kan overtuigen dat ik er langs zit.
hoop op een bevredigend antwoord,

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button