AlgemeenJuridisch AdviesZZP

Even voorstellen; Ben Revet

Voor specialistische vragen kunnen jullie nu ook terecht bij Ben. Ben heeft al enkele subcontractors juridisch bijgestaan tijdens bijvoorbeeld een conflict over routes die ineens teruggenomen werden door een opdrachtgever.

Jullie snappen natuurlijk dat uit de ledenbijdragen geen salarissen betaalt kunnen worden, het meeste werk is liefdewerk en onkostenvergoeding, daarom rekent Ben een uurtarief, de eerste 15 minuten zijn gratis en dan weet je ook ondertussen wel of er een slagingskans is voor het probleem.

Vanwege de gevoeligheid van de informatie over de individuele zaken die er al gespeeld hebben, kunnen we helaas geen voorbeelden of getuigschriften plaatsen van tevreden leden.

Meestal komen jullie in de eerste plaats toch bij mij terecht en soms zal ik jullie dan aan Ben doorverwijzen. We hebben al tientallen leden kunnen helpen met behoud van hun opdracht bij PostNL, DHL, DPD, Dynalogic, etc.

Met vriendelijk groet, Maurice Jacobs


Mag ik me even voorstellen; Ik ben E.P.J. (Ben) Revet, eigenaar van een bedrijfskundig- belastingadvieskantoor, wij adviseren klanten inzake Belastingzaken, juridische zaken, personeelszaken en bedrijfskundige zaken. Zeer recent ben ik ook toegetreden tot het bestuur van de Coöperatie SubcoPartners en zal me hier met hart en ziel voor inzetten. Als ik een ding niet kan hebben is het ‘Onrecht’.

Belastingzaken: bezwaarschriften als u het niet met de aanslag eens bent, uitstel van betaling als u even niet op tijd kunt betalen en allerlei zaken die voor u wat de Belastingdienst betreft niet begrijpt.

Juridische zaken kunnen wij verzorgen, bijvoorbeeld door de contracten welke u afsluit eerst te bestuderen of deze aan uw wensen voldoen en bij reeds getekende contracten alsnog een beter contract te kunnen krijgen.

Personeelszaken: het maken van de juiste arbeidsovereenkomsten, het bemiddelen bij conflicten.

Bedrijfskundige zaken: analyseren van uw jaarrekening, adviezen met betrekking tot een beter resultaat.

 

Heeft u vragen op bovengenoemd gebied, wilt u mij dan uw vraag zo uitgebreid mogelijk mailen.
De eerste 15 minuten zijn gratis, daarna hanteren wij een tarief van € 95,00 ex. Btw per uur.

Ik ben bereikbaar op: epjrevet@subcopartners.nl of op 06-53288684

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button