Financieel Compleet

Contactpersoon: Algemeen
Telefoonnummer: 070 – 250 00 24
E-Mail: info@fincompleet.nl
Website: www.fincompleet.nl
Financieel Compleet Den Haag

Wie wij zijn

Financieel Compleet is dé totaaloplossing voor uw financiële- en salarisadministratie: van de boekhouding tot het opstellen van je jaarstukken en het indienen van al je fiscale aangiften. Al uw gegevens veilig in uw private cloud. Of je nu een kleine zelfstandige bent, of een trustfirma met het beheer over meer dan 100 BV’s, Financieel Compleet heeft altijd een oplossing klaarstaan dat past bij uw administratie, branche en bedrijfsgrootte.

Waarom kies je Financieel Compleet?

 1. Financieel Compleet is jong, betrouwbaar en rebels! Waarom? Omdat zij er in gelooft dat het ook anders kan! Boekhouden nieuwe stijl zeg maar.
 2. Wij luisteren naar wat onze klanten willen en wij zorgen ervoor dat wij op het gebied van automatisering altijd voorop lopen.

Fincompleet

Voor wie?

Speciaal voor ondernemers die hun zaak én uitgaven serieus nemen. Het gemak van een geheel verzorgde online boekhouding mét de persoonlijke aandacht van uw eigen boekhouder.

De werkwijze

 1. Digitale aanlevering: Je levert de complete boekhouding digitaal aan. Dit kan je doen door de gescande documenten door te sturen via e-mail of door gebruik te maken van de uploadfunctie vanuit je eigen portal.
 2. Altijd en overal inzage: Bekijk online de status en de gegevens van uw boekhouding, aangiften, salarisadministratie en diverse rapportages via een online dashboard.
 3. Vanaf € 49,- per maand: Financieel Compleet verzorgt je complete boekhouding, aangiften omzetbelasting, jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en meer tegen een vast maandelijks bedrag.
 4. Persoonlijk en deskundig: De adviseurs van Financieel Compleet geven u altijd deskundig, persoonlijk en passend advies. Dit kan online, telefonisch of persoonlijk.

  Contactformulier:

  Uw bericht

  captcha

  Back to top button