AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPersUncategorized

Gratis gebruik maken van het Netwerk Platform

Beste Leden,

Jullie kunnen je nu aanmelden voor het gratis gebruik van het netwerk platform van CX Euro (meer info www.cxeuro.com). Van dit platform kun je onder andere opdrachten en/of koeriersritten krijgen en/of uitbesteden.

Aanmelden hiervoor (knop vervoerder) kan op www.subcopartners.com

Zoals je zult zien kun je je hier voor meer zaken aanmelden. Diverse stukjes van de dienstverlening zijn nog in ontwikkeling, andere stukken kunnen we nog niet openstellen voor iedereen maar wel voor diegenen die verkoopervaring hebben.

We bezig met de laatste handelingen qua upgrade van onze database, zodat ook jullie vergunningen, specialismen en wagenpark hierin opgenomen kan worden.

Waarom is dit zo belangrijk ?

Wij zijn allemaal individuele ondernemers die elk op zich geen zaken kunnen doen met mondiale spelers zoals bijvoorbeeld Amazon.com en Ali Express (Ali Baba). Gezamenlijk hebben we hier wel de capaciteit en capaciteiten voor. Dit moeten we kunnen uitstralen en vandaar kijken we naar platformen van derden die we hiervoor kunnen gebruiken (zoals CX Euro) en andere platformen die we zelf ontwikkelen. Via deze platformen doen we zaken met elkaar en maken elkaar sterker in plaats van dat we elkaar kapot maken in de onderlinge concurrentiestrijd die altijd maar weer op het laagste tarief wordt gestreden.

Wat wij uiteindelijk belangrijk vinden en waar we op zullen selecteren is, dat wij elkaar op deze platformen ook nette prijzen geven. Komen we erachter dat jullie meer dan de helft van de opdrachten plaatsen onder de kostprijs, dan ben jij niet iemand met wie we zaken willen doen.

Doen we niets – Dan worden we straks overvleugeld door partijen als Über …….

 

Voorwaarden CX Euro deal;

Meld je aan en krijg een 3 maanden gratis lidmaatschap voor het platform. Gaat in vanaf de activatie van je omgeving op het platform. Bevalt het niet niet, dan nemen we na 3 maanden geruisloos afscheid van elkaar.

 

Voor onze Belgische en Zuid-Nederlandse leden;

CX Euro en SubcoPartners zijn op de Transport & Logistics Beurs in Antwerpen op 17/18/19 oktober. Heb je vragen of wil je vrijblijvend zaken bespreken dan kan dat daar. Vraag je gratis kaarten aan op https://cxeuro.com/antwerpen2017

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button