AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPersUncategorized

Leve de ZZP-er

Er is verleden jaar iets unieks gebeurd, een gezamenlijke actie van ZZP-ers en dus hebben we (PostNL en wij) een unieke kans.

PostNL en SubcoPartners luidden de klok voor een nieuw tijdperk namelijk het ZZP tijdperk.

Een kans om ZZP-er op een voetstuk te plaatsen, afspraken te maken die alle ZZP-ers (ook andere branches) kunnen gebruiken, spelregels voor de toekomst.

De politiek wil een flexibele arbeidsmarkt, zet zich daar al jaren voor in. Het kan, onder de juiste voorwaarden. Hoe?; Door een platvorm voor ZZP-ers te creeren, waar hun belangen wordt behartigd, met als inzet dat de ZZP-er zich bijvoorbeeld goed kan verzekeren.

Dit is de toekomst, dit i.p.v. krampachtig naar een A4-tje uit het stenen tijdperk te staren en terug te verlangen naar de beschermde soort, namelijk personeel. Personeel is de ZZM-er (Ziek, Zwak, Misselijk) welke een zware last is voor een bedrijf dat moet veranderen om in leven te blijven.

ZZP-ers zijn de soort die de economie gaan dragen, nooit ziek, altijd bereid stapje extra te doen. Betaal ze daarom voldoende. Want…… ze zijn nog altijd goedkoper als personeel, flexibeler als personeel, toch?

Ieder een eerlijk stukje van de taart en degene die het hardst werkt een groter stukje van de taart. Eerlijk toch?

ZZP-ers werken hard en wij respecteren ze hiervoor.

MVG

SubcoPartners / Le Cameleon

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button