all of the in length evolution often is the components involved with who sells the best swiss replica watches.

rolex replica watches placed control in the furniture altar.

only the best materials used to make perfect fake richard mille.
AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPers

Modelovereenkomsten in ‘word’ beschikbaar voor onze leden

Beste leden,

Wil je een standaard modelovereenkomst hebben? Stuur dan even een mail of bel ons, dan krijg je voorbeelden in ‘word’ format in je mail. Heb je hulp nodig bij het invullen? Die kunnen we ook bieden.

______________________________________

Er komen veel vragen hierover binnen:

Moeten opdrachtgevers en zzp’ers mbt de VAR / BGL alles voor 1 mei 2016 geregeld hebben?
Nee, zzp’ers en opdrachtgevers krijgen tot 1 mei 2017 de tijd om te bepalen of het nodig is om met een modelovereenkomst te werken. Ook hebben zij de tijd om te bepalen welke modelovereenkomst past bij de manier waarop zij werken. Tot 1 mei 2017 geven wij voorlichting en helpen we bij de invoering van de nieuwe werkwijze. Voor zzp’ers en hun opdrachtgevers geldt dit jaar wel een inspanningsverplichting: zij moeten beiden actief bezig zijn de arbeidsrelatie zodanig vorm te geven dat de zzp’er niet in loondienst werkt. Bijvoorbeeld door aantoonbaar met elkaar in gesprek te zijn over het gebruik van een modelovereenkomst en over eventuele aanpassingen in de werkwijze die daarvoor nodig zijn.

Lees verder op: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/themaoverstijgend/veelgestelde_vragen/veelgestelde_vragen_ondernemer?onderwerp=verklaring_arbeidsrelatie_na_1_mei_2016%3A_dba

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button