OUB BV

Contactpersoon: Mw. Yvette Olbertz
Telefoonnummer: 070 – 35 55 771
E-Mail: info@oub.nl
Website: www.oub.nl

oub-bv

OUB bv

Wij zijn een landelijk opererend opleidingsinstituut gespecialiseerd in de opleiding voor het getuigschrift beroepsgoederenvervoer over de weg (opleiding transportondernemer), wettelijk verplicht binnen ieder transportbedrijf, eigen rijder én koeriersbedrijf met een laadvermogen vanaf 500 kilogram.

Doelstelling

Onze filosofie en doel als opleidingsinstituut is dat u slaagt voor het examen waarvoor u bij ons de opleiding volgt. En niet alleen dat. We willen u graag zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap. Uw belang staat voorop! Daarom houdt het contact niet per definitie op als het diploma op zak is. Ook na die tijd zijn we bereikbaar voor advies, hulp of een verse kop koffie.

Ons instituut, onze opleidingen

Ieder transportbedrijf, groot of klein, is wettelijk verplicht een vakbekwaam persoon te hebben. Zonder getuigschrift beroepsgoederenvervoer geen vergunning en zonder vergunning geen inkomsten uit uw eigen (transport-)onderneming. Met OUB bv kunt u een juiste stap in de goede richting maken.

Wilt u ook uw eigen “NIWO vergunning” aanvragen?

Hieronder een paar punten om eens over na te denken:

 • OUB bv verzorgt lessen door het gehele land, in overleg ook bij uw NLI depot. Dat scheelt u kilometers en kostbare reistijd.
 • Flexibele startmogelijkheden van de opleiding. U kunt de verschillende vakken stuk voor stuk afwikkelen. Lessen op maandagmiddag- of avond? Of liever op zaterdag bijvoorbeeld? Geen probleem! Bij voldoende animo willen en kunnen we zélfs op zondag lessen verzorgen.
 • Hebt u andere voorkeuren? Laat ze ons weten, zeer waarschijnlijk kunnen we u ook dan van dienst zijn.
 • Les gemist? Geen probleem. In veel gevallen kunt u deze op een ander moment inhalen.
 • Ons lesmateriaal wordt continue ge-updatet, U bent dus altijd verzekerd van de meest actuele informatie.
 • Alle medewerkers en docenten van OUB bv hebben zelf het diploma gehaald. Zij weten dus precies voor welke uitdagingen u staat en welke knelpunten u tegen kunt komen.
 • Huiswerkbegeleiding is vanzelfsprekend. Zodra u opgaven hebt gemaakt, worden ze zo snel mogelijk gecorrigeerd teruggestuurd. Met uiteraard extra uitleg als dat noodzakelijk is
 • Sinds oktober 2010 zijn we een door de overheid erkend opleidingsinstituut en CRKBO geregistreerd. Daarmee kunnen we BTW vrij blijven leveren. Dat kan dus meer dan één-vijfde van de kosten schelen!
 • OUB bv is erkend door de SOOB. Onder voorwaarden kunt u tot € 1.500 subsidie terug ontvangen.
 • Sinds september 2007 heeft OUB bv de (levenslange!!) internationale IRU erkenning (International Road Union te Genève). Een zeer waardevolle blijk van kwaliteit!
 • Last but not least: voor de leden van SubcoPartners gelden aangepaste, bijzonder lage tarieven!

Meer weten? Bel gerust, we leggen u met plezier alles uit, telefoonnummer (070) 3555771, of kijk op www.oub.nl.

  Contactformulier:

  Uw bericht

  captcha

  Back to top button