Over ons

SubcoPartners heeft zich in 2013 als doel gesteld de belangen van ALLE MKB-ers in het beroepsgoederen vervoer te behartigen, zowel ZMP-ers als ZZP-ers. Nadrukkelijk diegenen in het bezit van bussen en andere bestelwagens (geen vrachtwagenchauffeurs op dit moment).

Na het eindeloos overleggen met PostNL en andere marktpartijen, maar ook politiek en vakbonden hebben we besloten om verder te gaan als Coöperatieve Vereniging. Het gaat in deze markt om het hebben van KLANTEN, een opdracht van een opdrachtgever (die wel klanten heeft) is in de verste verte géén klant.

Wij gaan samen met jullie op zoek naar klanten.Samen met jullie zijn we een merknaam, namelijk het zogenaamde ‘white label network’ in transport van Nederland [Lees meer op REGIO HUB].Het netwerk hebben we dus al. We hadden alleen bepaalde software nodig en deze hebben we de afgelopen jaren zelf ontwikkeld.

Onder onze gezamenlijke Merknaam(-en); REGIO HUB & ONZE BEZORGER richten we ons op de klant, particulier en klein zakelijk, die de volgende punten belangrijk vindt;

  1. Kwaliteit van de bezorging
  2. Eerlijke Beloning voor z’n eigen Pakketbezorger
  3. Begrijpt dat gratis bezorging niet bestaat
  4. Één bus in de straat in plaats van 5
  5. CO2 neutrale, flexibele & slimme bezorging
  6. Een vriendelijke bezorger die tijd neemt voor de klant

We kunnen dit DOEL samen bereiken, maar dit zal in kleine stapjes gaan. De eerste voordelen zullen bestaan uit; meer opdrachten, meer klanten, meer opbrengst uit je huidige klanten, een groter diensten pakket kunnen aanbieden aan je klanten. Via de coöperatie krijg je dus niet alleen een directe beloning maar ook een winstaandeel uit de resultaten van de coöperatie [Lees meer >>>].

Het belangrijkste is het om eerst lid te worden, dit vormt de basis van waaruit we klanten kunnen aantrekken. Maar ook zodat wij jou kunnen vinden om als eerste een klant/opdracht te gunnen en bovendien natuurlijk om de betalingen/commissies aan jou te kunnen verrichten.

Belangrijk om alvast aan te geven; Jullie klanten blijven ten alle tijden – Jullie klanten. Je hebt straks gezamenlijke klanten met de coöperatie en aparte eigen klanten/opdrachten, deze factureer je natuurlijk ook gewoon zelf. Een van de voordelen van de coöperatie is natuurlijk dat deze een veel breder dienstenpakket heeft dan je alleen met je MKB bedrijf kunt hebben. De coöperatie helpt natuurlijk met marketingmaterialen, stukje helpdesk en offertes.

Ons eerste doel; Verdien een kwartje extra over elk pakket wat er in Nederland verzonden wordt!

Dit kwartje is precies wat wij samen berekend hebben wat een gemiddelde subcontractor tekort komt om tot een goede rendabele exploitatie te komen.

Direct Lid worden »»»

Back to top button