AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPers

Reden voor ontslag of pluim? Discussier mee

Goedendag PostNL,

U heeft recent bij ons een pakket afgeleverd, dit is conform de afspraak die we eerder hebben gemaakt en het verzoek op het papier achter het raam, bij onze buren afgeleverd, waarvoor hartelijk dank.

Aangezien ik tijdens de aflevering van het pakketje op vakantie was en een andere buurvrouw de post bij ons van de mat haalde is het kennisgevingsbriefje per ongeluk tussen post en folders terecht gekomen.

Omdat ik wist dat het pakket conform onze afspraak bij een van onze buren afgeleverd zou moeten zijn heb ik daar navraag gedaan. De buurman wist echter niet dat zijn vrouw het pakketje in ontvangst had genomen en hiervoor ook getekend had en gaf zodoende aan dat er aldaar niets was afgeleverd.

Omdat we met PostNL anders dan bij andere transporteurs gelukkig eigenlijk helemaal nooit problemen hebben met de aflevering, was ik in de veronderstelling dat het (mede gezien de kleine maat van het pakketje) misschien dit keer met een postbezorger in bestelling was meegegaan en heb ik zodoende via de verzender navraag gedaan bij PostNL. Vlak daarna (enkele uren) kwam echter de buurman alsnog met het pakketje aan de deur en heb ik direct contact opgenomen met de verzender dat het pakket reeds terecht was. Zij zouden dit vervolgens opnemen met PostNL om het verzoek tot onderzoek te annuleren. Daarna is er eveneens nog een chauffeur bij ons langs geweest om het op te lossen, echter was dit toen dus al gebeurt.

Hopelijk kunnen de afspraken voor aflevering bij afwezigheid (bij de buren op 63/61/92/94/96) gewoon gehandhaafd worden, zoals dat altijd naar onze volle tevredenheid is geweest.

Hartelijk dank voor de goede en uiterst klantvriendelijke service.

Met vriendelijke groet / Mit freundlichem Gruß / Best regards,

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button