AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPersUncategorized

SubcoPartners als denktank – innovatie

De kleinere ondernemers (MKB/ZZP) komen maar weinig toe aan innovatie doordat de eigenaar in deze bedrijven vaak meewerkend eigenaar is in zijn of haar bedrijf en doordat de marges in het ‘kleintransport’ gewoon erg klein zijn.

Doordat die innovatie maar mondjesmaat plaatsvind, is de kans dat deze bedrijven een technologische achterstand oplopen levensgroot. Bedrijven zoals bijvoorbeeld een Uber zullen door met middel van App’s de markt tussen vraag en aanbod gaan beheersen – Wie de klant heeft, heeft de macht – en daarmee ook de tarieven eenzijdig bepalen, er is namelijk altijd wel weer iemand die het voor zo’n (te laag) bedrag denkt te kunnen regelen.

SubcoPartners praat al jaren met verschillende marktpartijen (Multinationals – Overheid – Universiteiten – Hoge Scholen – Webwinkels – Software Ontwikkelaars) en werkt aan;

  • Platformen,
  • Marktplaatsen,
  • Samenwerkingsverbanden,
  • App’s,
  • Contracten,
  • Etc.

Wij denken zeker te weten dat het ‘niet mee ontwikkelen’ met de markt en technologie er uiteindelijk toe leidt dat de kleine transport ondernemer alleen nog tegen de laagste prijs de ‘last mile’ mag uitvoeren.

Blijf ons daarom steunen & wordt lid & blijf lid van SubcoPartners.

We hebben niet alleen geld nodig voor ontwikkeling, maar u kunt ook denken aan het beschikbaar stellen van uw ideeen en uw ICT’ers.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check ook
Close
Back to top button