AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPersUncategorized

SubcoPartners op de bres voor de ZMP-er

SubcoPartners vertegenwoordigd op dit moment al meer dan 100 ZMP’ers

 

Net als PostNL vindt SubcoPartners het belangrijk om op een eerlijke manier zaken te (kunnen) doen, waarbij wettelijke regels worden gevolgd en afspraken nagekomen. Wij willen dat iedereen die voor PostNL rijdt, zijn of haar werk op een fatsoenlijke manier kan uitvoeren, zowel ZZP’ers, echte ZMP’ers en ZMP’ers met hun zelfstandige personeel (ZMZ’ers) én dit zelfstandig ‘personeel’zelf.

 

SubcoPartners en PostNL vinden het belangrijk dat sub-subcontracting op een goede manier plaatsvindt. De afgelopen tijd zijn enkele ongewenste situaties rond sub-subcontracting naar boven gekomen. SubcoPartners heeft al sinds oktober 2013 gevraagd om goede regelgeving en aangepaste tarieven voor de echte ZMP’ers met personeel in loondienst.

 

Hoe willen we met sub-subcontracting omgaan in de toekomst? SubcoPartners voert nu samen met PostNL gesprekken over het werken met sub-subcontractors: wat gaat goed, welke verbeterpunten zijn er en hoe kunnen we elkaar helpen om ongewenste situaties op te lossen en in de toekomst te voorkomen? We willen hier samen concrete afspraken over uitwerken die zowel ZMP’ers als hun zelfstandige personeel zullen helpen.

 

We zullen u periodiek op de hoogte houden van de voortgang van de gesprekken.

Wilt u uw situatie of ideeen met ons delen? U bent van harte welkom.

 

Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij SubcoPartners

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button