AlgemeenDepot bezoekenGeen categorieLedenPartner aanbiedingenPers

Voor de Opel Movano rijders onder ons…..

Er is een onderhoud geweest tussen autocentrum van Vliet namens Opel en SubcoPartners. Hebben jullie nog specifieke vragen of opmerkingen over de Opel Movano stel ze dan via de vereniging; info@subcopartners.nl 

Schriftelijke bevestiging coulance koppelingen en productverbeteringen:

·         Koppeling / druklager:

o   Movano’s en Vivaro’s, geproduceerd tussen November 2011 en Maart 2012 waar het druklager van defect is (aanname is dat eerste kentekenregistratie dan ongeveer van toepassing is tussen Maart 2012 en juni/juli 2012. Aan deze aanname kunnen geen rechten verleend worden. Wij kunnen per kenteken / chassisnummer zien wanneer de betreffende bedrijfswagen geproduceerd is en/of deze dus in de coulanceregeling valt), komen in aanmerking voor coulance.

§  Restrictie is jonger dan 5 jaar oud en minder dan 200.000 kilometer gereden

§  Preventief vervangen is (nog) niet van toepassing

·         Handgrepen van (schuif)deuren:

o   Vanaf productiedatum september 2012 zijn de kwaliteit van de handgrepen verbetert.

§  Let op juiste handeling van vooral schuifdeur (zoals besproken)

·         Achter scharnieren welke afbreken:

o   Productverbetering vanaf februari 2012

·         Geleider rail en rollen van schuifdeur:

o   Productverbetering vanaf februari 2014

§  Let op juiste handeling van schuifdeur (zoals besproken)

·         Contactsloten:

o   Productieverbetering vanaf maart 2012

Opel zit dus niet stil in haar productontwikkeling en verbetering en heeft oog voor onderzoeksresultaten en gebruikerservaringen van haar gebruikers. Wij nodigen SubcoPartners namens Opel Nederland dan ook graag uit haar onderzoeksrapport (zoals genoemd en beschreven in kwartaal 4 van 2013) te presenteren tijdens een vergadering/bijeenkomst bij Autocentrum van Vliet

Tijdens ons gesprek kwam naar voren dat jullie diverse productverbeteringen adviseren n.a.v. gebruikerservaringen, te weten:

·         Oplossing voor snelle slijtage stoel

o   Binnenbekleding van skai

·         Stop-Lock-Security-System® knipperlichten-functie

o   Knipperlichten automatisch uit wanneer motor gestart wordt.

o   Het kunnen aanbieden van onderhoudscontracten namens Opel.

 Op het gebied van service en dienstverlening heeft Opel grote stappen heeft gemaakt waarvan autocentrum van Vliet in het bijzonder. Te denken aan NLI-voertuigen als vervangend vervoer tijdens onderhoud, reparatie, schade en pech-onderweg hulpdienstverlening waarbij de er voor het vervangende voertuig bij autocentrum van Vliet geen extra kosten in rekening gebracht worden (bij andere Opel Erkend Reparateurs kan dit wel van toepassing zijn bij onderhoud/reparatie/schade). Een Opel bedrijfswagen heeft een autolevenslange mobiliteitsgarantie (Opel Assistance), zolang de auto elk jaar op tijd zijn periodieke onderhoud heeft gehad. Daarmee toont Opel de zekerheid van haar eigen producten en service-/dienstverlening en kan de berijder zorgeloos van zijn of haar Opel bedrijfswagen genieten.

Gerelateerde artikelen

één reactie

 1. Geachte lezer,

  Na enige onduidelijkheid, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om u wat concretere informatie te geven op het moment dat u hinder ondervindt van een van de hierboven beschreven onderwerpen.

  1. Verlengde garantie op koppelingen is alleen van toepassing op Opel Movano’s die geproduceerd zijn tussen november 2011 en maart 2012 (let op, dit is wat anders dan de eerste kentekenregistratie. Een Opel-dealer kan u informeren of uw bedrijfswagen wel of niet aan deze voorwaarde voldoet)

  2. Tijdens de garantieperiode worden alle hierboven benoemde onderwerpen gerepareerd indien deze niet meer functioneel zijn.

  3. Mochten een van de hierboven benoemde onderwerpen na de garantieperiode kapot zijn gegaan, dan worden deze onderdelen niet onder de garantie gratis gerepareerd. Op het moment dat u het product aanschaft / koopt ter vervanging heeft u volgens het Nederlands Recht opnieuw 2 jaar garantie op het betreffende product.

  Mochten er onduidelijkheden en/of vragen zijn over dit totale onderwerp, dan kunt u deze per e-mail opsturen naar postnl@autocentrumvanvliet.nl met als onderwerp: ‘Subcopartners Opel Movano’. Uw e-mail wordt dan direct naar uw contactpersoon verstuurd.

  Met vriendelijke groet,
  Autocentrum van Vliet – Woerden

Back to top button