Wensink Automotive

Contactpersoon: Dhr. Harold Otten
Telefoonnummer: 06-23500709
E-Mail: Harold.Otten@wensink.nl
Website: www.ford-wensink.nl

 

 

Wensinkpartner

 

 

 

Zorgeloos rijden met een (nieuwe) Ford bedrijfswagen
Wensink Ford is onderdeel van Wensink Automotive B.V. Onze werknemers staan dagelijks voor u klaar in 12 Fordvestigingen in Noordoost en midden Nederland. Wensink heeft een exclusieve leveringsafspraak gemaakt voor het aanbieden van Ford Transit bedrijfswagens in de PostNL uitvoering. Als erkend lid van SubcoPartners kunt u gebruik maken van deze aanbieding. Zo kunt u uw nieuwe bedrijfswagens tegen een zeer scherpe prijs aanschaffen. De Ford bedrijfswagens zijn geheel conform specificaties van alle post- en pakketdiensten samen te stellen.  Voor meer informatie kunt u kijken op: www.ford-wensink.nl

Speciaal voor subcontractors van DHL, PostNL, DPD, TNT, GLS en UPS biedt Wensink Automotive een bijzondere range auto’s aan met de volgende voordelen:

 • Financieel rendement vanwege lage TCO (Total Costs of Ownership)
 • Grote bereikbaarheid Ford vestigingen(ruime openingstijden, grote dekking dealernetwerk)
 • Volledige ontzorging
 • Ergonomisch verantwoord
 • Maximale uptime van de auto (planbaar onderhoud in downtime)
 • De Ford bedrijfswagens zijn voorzien van de beste veiligheidssystemen
 • Optimale communicatie
 • Oplossingen voor koop-, lease- en onderhoudscontracten
 • Snelle levering van voertuigen uit voorraad

Wensink Automotive
Écht genieten van uw auto kan pas wanneer u zorgeloos rijdt. En zorgeloos rijden is onze visie. Hiernaar streven wij. Al sinds 1986.

Wij houden u mobiel
Wensink Automotive is één van de grootste spelers in de mobiliteitssector. Met meer dan 800 medewerkers zijn wij u elke dag van dienst in ruim dertig verschillende vestigingen. Wij helpen u graag in elk aspect van uw rijervaring. Daarom bieden wij verkoop, onderhoud & service, schadeherstel en financiële diensten aan voor personenwagens van elk merk, bestelwagens en trucks.

Kwaliteit als onderdeel van ons DNA
Werken met onze blik gericht op de toekomst, ons verstand in het nu en een glimlach op onze lippen. Dat is wat u van ons mag verwachten. Maar dat u zorgeloos kunt rijden, bereiken wij niet alleen met een bedreven mentaliteit. Ook de harde kwaliteit van service moet op topniveau zitten. Daarom zoeken  wij continu naar manieren om u beter van dienst te zijn. En deze voortdurende zoektocht leidt tot mooie resultaten: onlangs mochten wij ons als eerste bedrijf in Nederland prijzen met het ISO 9001:2015 certificaat.

Heeft u vragen over ons bedrijf? Kom eens langs in één van onze vestigingen, wij heten u graag welkom. Aangenaam!

Uw (Subcontractor) Contactpersoon:
Harold Otten
Account Manager Ford Bedrijfswagens
T 06 23 50 07 09
T (038) 45 55 00
E harold.otten@wensink.nl

Wensink Automotive B.V.
Postbus 529, 8000 AM ZWOLLE

  Contactformulier:

  Uw bericht

  captcha

  Back to top button